Vazdušni transport tenka M-84 - Zvonimir Rakić (Vojnotehnički Glasnik)
Ovako organizovan i izvršen transport tenka M-84 omogućio je prikaz tehničkih, manevarskih i borbenih mogućnosti tenka, što je uticalo da se predstavnici Ministarstva odbrane Države Kuvajt odluče za kupovinu ovog tipa tenka.