Tasavvuf Fıkıh İlişkisi - Ahmet Bayır (Tasavvuf İlmi ve Akademik Araştırma Dergisi)
Akif Dursun’un "Tasavvuf Fıkıh İlişkisi" adlı bu kitabı fıkıh ve tasavvufun epistemolojik tahlili ile başlayarak iki disiplin arasındaki ilişkileri, şahıslar, konular ve hükümler üzerinden kronolojik olarak ele alır. Yazar bu çalışmasında tasavvuf ve fıkhın birbirini tamamladığını ve aslında ikisinin birbirine ihtiyacı olduğu tezini geniş bir şekilde işlemiştir.