Мовна політика українського уряду в редакційній політиці газети «Нова Рада» (1917 – початок 1918) - Олена Синявська (Український інформаційний простір)
Мета статті – проаналізувати публікації київської газети «Нова Рада» періоду діяльності Української Центральної Ради, у яких відображено основні напрями мовної політики українського уряду та рефлексію з боку суспільства.