ЩОДО ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - I.O. Samoylenko (Економіка та право)
Розглянуто проблеми правового забезпечення функціонування ринку електроенергії. Проведено аналіз чинного законодавства, запропоновано шляхи його подальшого розвитку в умовах реформування ринку електроенергії.