بررسی ارتباط طول مدت خواب و مصرف داروهای خواب‌آور با پوسیدگی دندان در افراد مبتلا به افسردگی در جمعیت کوهورت آذر - الناز فرامرزی; نسرین شریفی فرد; صبا سلیمانی علمداری (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی