ВПЛ-асоційована цервікальна інтраепітеліальна неоплазія: лікування та реабілітація в жінок перименопаузального віку - T.G. Laskava; T.R. Nykoniuk; T.V. Kovaliuk (Український журнал Здоров'я жінки)
Оптимізація післяопераційної реабілітації жінок із рецидивною цервікальною інтраепітеліальною неоплазією (ЦІН) ІІ сприяє зменшенню частоти післяопераційних ускладнень та підвищенню ефективності епітелізації шийки матки.