Особливості розміщення реклами в історичному середовищі - Андрій Юрійович Москальцов; Оксана Миколаївна Шталінберг (теорія та практика дизайну)
Стаття присвячена дослідженню невирішених раніше частин загальної проблеми розробки та розміщення зовнішньої реклами в історичному середовищі з урахуванням історико-містобудівного зонування. Досліджувана автором тема стосується питання аналізу та доповнення принципів розміщення реклами в історичному середовищі. Новизна статті полягає у авторському доробку та встановлення відповідності між змістовністю середовища та змістовністю реклами.