ДІЯЛЬНІСТЬ АДВОКАТСЬКИХ БЮРО ТА ОБ’ЄДНАНЬ ЯК ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ - К.І. АПАНАСЕНКО; К.Л. СТЕЧЕНКО (Економіка та право)
На основі чинного нормативно-правового матеріалу проаналізовано діяльність адвокатських бюро та адвокатських об’єднань як таку, що має достатні ознаки господарської діяльності. За результатами дослідження зроблено висновок про наявність в адвокатських бюро й адвокатських об’єднаннях ознак підприємницьких товариств у розумінні цього поняття Цивільним кодексом України.