Özkan Dayı. İlhanlılar Zamanında Tasavvuf: İran Moğollarında Hângâhlar ve Sûfîler. 1. Baskı. Ankara: Altınordu Yayınları, 2021. 278 s. ISBN: 978-605-7702-24-1 - Kübra Zümrüt Orhan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Özkan Dayı'nın "İlhanlılar Zamanında Tasavvuf "isimli eseri değerlendirilmiştir.