ارتباط سواد سلامت با نگرش و رفتار مصرف صبحانه در دانش‌آموزان دختر دوره‌‌ی دوم متوسطه شهر یاسوج: یک مطالعه مقطعی - Ali Ramezankhani; Mohtasham Gaffari; Soheila Khodakarim; Maryam Dadkhah (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: طی دوران نوجوانی، افراد مسئول عادات غذایی، نگرش‌ها و رفتار‌های خود می‌باشند. صبحانه به عنوان مهمترین وعده غذایی نقش مهمی در حفظ سلامتی نوجوانان دارد. سواد سلامت به عنوان یکی از بزرگترین تعیین‌کننده‌های امر سلامت است. هدف از این مطالعه تعیین رابطه سواد سلامت با نگرش و رفتار مصرف صبحانه در دانش‌آموزان می‌باشد.