FORMALNOŚĆ ROZWODU W RZYMSKIM PRAWIE KLASYCZNYM: D. 24,2,9 I AUGUSTOWSKIE DIVORTIIS MODUM IMPONERE - Jakub Urbanik (Zeszyty Prawnicze)
The Formality of Divorce under the Classical Roman Law: D. 24.2.9 and Augustean DIVORTIIS MODUM IMPONERE