ВПЛИВ ЦИФРОВИХ ПЛАТФОРМ ТА ІНСТРУМЕНТІВ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ НА АДАПТАЦІЮ МАРКЕТИНГОВИХ СТРАТЕГІЙ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ЗМІН І КРИЗ - I.I. Bilyk (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu)
. У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку цифрових платформ та електронної комерції, зокрема їх вплив на маркетингові стратегії компаній у мінливому бізнес-середовищі. Метою роботи є проведення комплексного аналізу ключових аспектів використання цифрових платформ, соціальних мереж та інструментів онлайн-маркетингу для підвищення ефективності електронної комерції. Крім того, дослідження спрямоване на те, як маркетингові стратегії можна адаптувати до сучасних умов, з особливим акцентом на кризових сценаріях, таких як триваючий військовий конфлікт в Україні.