Вплив кавітаційних процесів на очищення річкової води гірських потоків - Олег Яхно; Ігор Гнатів; Роман Гнатів (Mechanics and Advanced Technologies)
Проблематика: В статті розглянуто питання дослідження впливу кавітаційних явищ в гідродинамічно-активних ділянках гірських річок на процеси природного самоочищення води. У роботі розглянуто експериментальні результати визначення зміни сезонних показників гідрохімічного складу поверхневих вод в басейні річки Стрий.