СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКИХ ІННОВАЦІЙ - O. B. Глущенко; M. M. Ткаченко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
У статті проведено дослідження сучасних тенденцій розвитку банківських інновацій. Визначено особливості інноваційного процесу у банках, розкрито взаємозв’язок між інноваціями та ризиками, що генерують нові продуктита послуги. Встановлено зв'язок між процесами глобалізації фінансових ринків та інноваційною діяльністю банків.