بررسی برنامة درسی رشتة مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران - محمدرضا دوستی زاده; محمود خدابنده (پژوهش‌های زبان‌شناختی در زبان‌های خارجی)
در تدوین و تنظیم و نگارش برنامة درسی، برنامه‎ریزان و کارشناسان و محققان باید ازآخرین پیشرفت‎ها و دستاوردهای علمی در این زمینهبهره جویند، عدم دقت لازم به این امر، سرانجام باعث افت کل نظام آموزشی می‎شود. نویسندگان مقالة پیش رو در نظردارند در ابتدا به کوتاهی، دانشگاه‎های ایران را که در آنها زبانآلمانی، با گرایش‎های مختلف، آموخته می‏شوند، معرفی کنندو سپس به تجزیه و تحلیل و نقد و بررسی برنامة درسی موجود در رشتة مترجمی زبانآلمانی در مقطع کارشناسی گروه زبان آلمانی دانشکدة زبان‎های خارجی مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه بهبرنامة درسی و تأثیر آن بر ارائة رشته بپردازند و نقاط ضعف و قوت آن را مطرح کنند.در پایان مقاله، یافته‎ها و نتایج حاصل از تحقیق در قالبپیشنهادها و توصیه‎ها و ارائه راهکارهایی برای بهبود وارتقای سطح کیفی وکمی این رشته ارائه می‎گردد.