Közbiztonságtól a Rendőrkutyáig – rendőrségi lapok a második világháborúig - Edina Kriskó (Belügyi Szemle)
A szerző levéltári kutatások és médiaelemzések alapján áttekintést nyújt a rendőrségi sajtó második világháború előtti fejlődéséről.