СТАНОВЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОПЛАТИ ПРАЦІ ВПРОДОВЖ 1720–1803 РОКІВ НА ТЕРИТОРІЇ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ - V.M. Bozhko (Економіка та право)
Стаття присвячена дослідженню становлення механізму правового регулювання оплати праці в Україні впродовж 1720–1803 років і матеріалів правозастосовної практики винагороди за працю.