Динаміка ендотеліальної дисфункції після прямих методів реваскуляризації з приводу хронічної ішемії нижніх кінцівок - V. I. Rusyn; V. V. Korsak; F. V. Horlenko; A. Yu. Kenidra (Клінічна хірургія)
Мета. Вивчити динаміку ендотеліальної дисфункції у хворих з дистальними формами ураження артеріального русла до та після відновлення плину крові.