ارزیابی ریسک بهداشتی مواجهه استنشاقی با هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای متصل به ذرات PM2.5 در هوای شهرتهران - معصومه رحمتی‌نیا; انوشیروان محسنی بندپی; مجید کرمانی; عباس شاهسونی (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) با خاصیت سرطان‌زایی بالا به طور گسترده در محیط زیست حضور دارند. امروزه این ترکیبات همزمان با افزایش روزافزون آلودگی هوا به دلیل اثرات نامطلوب بر سلامت انسان توجه بیشتری را به خود جلب کرده‌اند. مطالعه حاضر به ارزیابی غلظت و ریسک بهداشتی استنشاقی ناشی از مواجهه با PAHs باند شده به ذرات معلق ریز (PM2.5) در هوای شهر تهران پرداخته است.