ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЗА УМОВ АУТСОРСИНГУ - Наталія Клим (Економіка та суспільство)
У результаті дослідження виявлено, що якість аутсорсингових послуг можна виміряти за допомогою як кількісних, так і якісних показників. Кількісні показники включають, зокрема, час надання послуги та продуктивність працівників. Якісні ж показники охоплюють швидкість реагування провайдером з аутсорсингу на зауваження клієнтів та дотримання постачальником послуг умов безпечного поводження за конфіденційними даними клієнтів. Встановлено, що забезпечення якості облікової інформації в аутсорсингу може бути досягнуто за допомогою кількох важливих заходів. Зокрема, це визначення очікувань, вибору авторитетного постачальника, укладення угоди про рівень надання послуг, запровадження заходів контролю якості та надання чітких інструкцій та документації. Крім цього, якість послуг може бути покращена за допомогою регулярного спілкування та моніторингу ефективності.