DOSTLARA YÂDİGÂR VE İSMAİL FAKÎRULLAH’TAN HİKMETLER - Zübeyde Özer (Tasavvuf İlmi ve Akademik Araştırma Dergisi)
Kitap incelemesi yaptığımız eser, Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın (ö. H.1193/ M.1780) Arapça kaleme aldığı iki farklı risalesinin yüksek lisans tezi şeklinde hazırlanıp okuyucuya sunulan halidir. Hocası İsmail Fakirullah’ın menkıbevî hayatı ve hikmetli sözlerini içermektedir.