مقایسه‌ی اثر دو نوع تمرین دویدن و شنا کردن بر برخی از آنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی نر تحت القاء دکسوربیسین - غلامحسن جعفرزاده; آزاده زمانی بهبهانی; مهدی یغمائی; محمد صالحی ویسی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی