РІВЕНЬ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ З ЄС І МИТНИМ СОЮЗОМ З ОГЛЯДУ НА СТАН АДАПТАЦІЇ ВІДПОВІДНОГО ЗАКОНОДАВСТВА - O.O. Ashurkov; M.M. Dutov; O.Yu. Illarionov (Економіка та право)
Матеріали підготовлено на основі аналітичної записки, направленої до Відділення економіки НАН України 27.05.2013 р.