بررسی حذف آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین با استفاده از کامپوزیت کیتوزان/زئولیت از محلولهای آبی با استفاده از روش سطح پاسخ: بررسی سینتیک و ایزوترمهای جذب - Hossien Alidadi; Maryam Dolatabadi; Marjan Mehrabpour; AliAkbar Dehghan (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: آنتی بیوتیکها از جمله آلاینده هایی هستند که دفع و رها سازی آنها در محیط میتواند مشکلات زیست محیطی جدی را به وجود آورد .  باقیمانده این ترکیبات به دلیل سمیت و تجزیه پذیری پایینی که دارند، اثرات سویی بر سلامت داشته و حذف آنها از محیط امری ضروری است.