ДОРОЖНЯ КАРТА РОЗРОБЛЕННЯ ОНЛАЙН-КУРСУ ДЛЯ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ МАГІСТРІВ - Руслан Калугін (Фізико-математична освіта)
Формулювання проблеми. Онлайн-освіта – один з трендів сучасності, що відкриває надширокі можливості для навчання упродовж життя. Основним концептом онлайн-освіти є онлайн-курс – цілісна навчальна одиниця, що характеризується завершеним набором мети, змісту, форм, методів і засобів навчання, функціонує на засадах відкритого чи частково відкритого інтернет-доступу і є основою для реалізації дистанційного та змішаного навчання. У цій статті здійснено спробу узагальнити послідовність дій, необхідних для розроблення авторського онлайн-курсу.