Mustafa Öztürk & Hadiye Ünsal. Kur’an Tarihi. Ankara: Ankara Okulu Yayınları, 2018. 352 s. ISBN: 978-605-9281-34-8 - Halil Simsek (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Mustafa Öztürk ve Hadiye Ünsal'ın Kur'an Tarihi isimli ortak eserleri değerlendirilmiştir.