SUBCATEGORIILE L-SEMI-REFLEXIVE - Dumitru BOTNARU (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În categoria spațiilor local convexe, s-a demonstrat că, dacă (K,L) este o pereche de subcategorii conjugate, atunci laticele R(K), R(L) ¸si R s f (εL) sunt isomorfe, unde R(K) ¸si R(L) sunt clase de subcategorii reflective de categorii K ¸si L, ¸si R s f (εL) este clasa de subcategorii L-semireflexive.