Малоконтактний багатоплощинний остеосинтез переломів кісток гомілки - P.I. Bilinsky; V.P. But; T.E. Marthuk (Хірургія дитячого віку)
Мета - поліпшити результати лікування переломів кісток гомілки засобом для малоконтактного багатоплощинного остеосинтезу, провести дослідження його фіксуючих можливостей.