Вік зрілості і мудрості - В. М. Маласай; В. М. Гаврилюк (Plant Varieties Studying and Protection)
Щиро вітаючи В. В. Моргуна з ювілеєм, успішним творчим життям, високою державною відзнакою, Державна служба з охорони прав на сорти рослин, Український інститут експертизи сортів рослин і редколегія журналу „Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин” зичить йому високої наснаги, плідного творчого довголіття і приєднується до побажань авторів „Вік зрілості і мудрості” В. М. Маласая і В. М. Гаврилюка.