KARADONLU CAN BABA VE ALEVİLİK - Ayşenur Aydınlı (İslam Medeniyeti Araştırmaları Dergisi)
RifatTürkel, konu ile ilgili daha önce yapılmış olançalışmalardan farklı olarak “Karadonlu Can Baba ve Alevîlik” eserinde CanBaba’nın hayatını ve onun adı altında gelişen ve günümüzde de devam edenuygulamaları inceleyerek konu hakkında daha net ve bütüncül bir bilgi ortayakoymayı amaçlamıştır.