РИЗИКИ МЕТРОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІД ЧАС СТВОРЕННЯ ТА ЕКСПЛУАТУВАННЯ ОЗБРОЄННЯ ТА ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ: СТРУКТУРА ТА КЛАСИФІКАЦІЯ - С.В. Красинський; О.В. Мироненко; В.В. Ніколенко (Системи озброєння і військова техніка)
У статті розглядаються питання класифікації ризиків метрологічного забезпечення під час створення та експлуатування озброєння та військової техніки. Як класифікаційні ознаки приймаються основні типи взаємовідносин системи метрологічного забезпечення та її системного оточення, що виникають у процесі створення та експлуатування озброєння та військової техніки. Характер та особливості реалізації взаємовідносин системи метрологічного забезпечення та її системного оточення породжують схему виникнення ризиків під час створення та експлуатування озброєння та військової техніки.