Aanhangers van de weg - Geert Rozema (Handelingen)
In gevangenissen gebeurt God en is er op verschillende momenten sprake van kerk. In een soort oer- of basisvorm zoals in den beginne toen christenen nog ‘aanhangers van de weg’ heetten. Door met elkaar te bidden, te zingen en van elkaar te leren tijdens kerkdiensten, gespreksgroepen, individuele gesprekken waarin we – gedetineerden, collega’s van andere disciplines, vrijwilligers en ik als rooms-katholiek geestelijk verzorger – het leven met elkaar delen.