Smarts cities, smart lights. Digital signane i experiència urbana - Giovanni Fiori (Temes de Disseny)
Aquest article aborda l'experiència lumínica a la ciutat intel.ligent i digital o, altrament dit, l'ús, cada cop més gran, de la digital signane visual a l'entorn urbà, a l'aire lliure i en indrets públics. La recerca se centra a les àrees de la ciutat on aquesta "contaminació" digital té més visibilitat i accessibilitat, és a dir, les zones comercials.