Офіційні документи та свідчення очевидців про повсякденне життя вінничан в умовах окупації - Ольга Коляструк (Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Історія)
У статті йдеться про пізнавальний потенціал джерел з історії окупації, залежність документального забезпечення дослідження повсякденного життя вінничан у роки окупації. Простежуються окремі тенденції виявлення та використання джерел різного походження.