Дослідження функціональних компонентів будівельного технологічного модуля - Юрій Заєць; Володимир Рашківський (Гірничі, будівельні, дорожні та меліоративні машини)
Метою пропонованої статті є дослідження функціональних компонентів механізованого будівельного технологічного оснащення.