Ressenya: Projecció i recepció hispanes de Caterina Albert i Paradís, Víctor Català, i de la seva obra, de Joan M. Ribera Llopis (2007) - Francesca Bartrina Martí (Ítaca)
Ressenya del llibre Projecció i recepció hispanes de Caterina Albert i Paradís, Víctor Català, i de la seva obra, com una cartografia ben documentada de l’interés que la intel·lectualitat hispana ha tingut per la traducció i la difusió de l’obra de l’escriptora Caterina Albert.