Karol Kuźmicz, Immanuel Kant jako inspirator polskiej teorii i filozofii prawa w latach 1918-1950, 2009 - Maria Zmierczak (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Karol Kuźmicz, Immanuel Kant jako inspirator polskiej teorii i filozofii prawa w latach 1918-1950, Temida 2, Białystok 2009, ss. 258.