ساختار ایده آل‌های بسته در برخی *C-جبرها - زهرا حسن پور یخدانی; محمدباقر اسدی; علی اسدی وصفی (مدل‌سازی پیشرفته ریاضی)
در این مقاله، ساختار ایده‌آل‌های بسته در *C-جبر (X, A)C، یعنی فضای تمام توابع پیوسته از فضای توپولوژیک هاوسدورف Xبه *C-جبر A را تعیین می‌نماییم. درواقع، نشان می‌دهیم برای هر ایده‌آل بسته I از (X, A)C، زیرمجموعه بسته‌ای مانند F از فضای توپولوژیک X × Prim(A) وجود دارد به‌طوری‌که:{f ∈ C(X, A) : ∀ (x, P )∈F ,f(x) ∈ P}=I.