Sakarya Üniversitesi Öğrencilerin Sosyo-Ekonomik Profili (Toplumsal Siyasal ve Ekonomik Problemlerle Karşı Duyarlılık Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma) - İshak Torun; Osman Özkul (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin sosyo-ekonomik durumları ile toplumsal, Siyasal ve ekonomık problemler karşısındaki tutumları incelenmiştır. 1311 amaçla üniversitenin 2003-2004 yılı egitim—öğretim dönemınde, lısans eğitimimi yapan fakültelerde okuyan öğrencilerin toplam sayılarının %3 oranında bir kitle üzerinde anket uygulanmıştır. Anketler fakültelerin her bölümünden eşit sayıda ogrencılere uygulanmıştır