Daniel Klimovský, Silvana Secinaro, Martina Benzoni Baláž, Valerio Brescia, Participatory Budgeting as a Democratic and Managerial Innovation: Recent Trends and Avenues for Further Research - Karol Dąbrowski (Studia Prawa Publicznego)
Daniel Klimovský, Silvana Secinaro, Martina Benzoni Baláž, Valerio Brescia, Participatory Budgeting as a Democratic and Managerial Innovation: Recent Trends and Avenues for Further Research (Budżetowanie partycypacyjne jako demokratyczna i zarządcza innowacja: najnowsze trendy i kierunki przyszłych badań), „Central European Journal of Public Policy” 2024, vol. 18, no. 1, s. 52–71, https://doi.org/10.2478/cejpp-2024-0004