ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ МЕНЕДЖМЕНТУ ПЕРСОНАЛУ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - М.І. ІВАНОВА; О.В. ВАРЯНИЧЕНКО (Економіка та право)
Авторське бачення зводиться до того, що під технологією управління персоналом розуміється сукупність методів, прийомів, реалізація яких передбачає системне й послідовне виконання управлінських процедур і операцій, що забезпечує досягнення чітко визначеного або очікуваного результату. Під час дослідження доведено, що класифікація технологій ефективного управління персоналом повинна базуватися на теорії систем, згідно з якою ця технологія розглядається як послідовність дій, що поєднані в систему. Отримані висновки свідчать, що технології управління персоналом повинні застосовуватися на всіх етапах управлінського циклу.