Pasienters erfaringer med utveksling av informasjon ved regionalanestesi i forbindelse med kirurgi – en kvalitativ studie - Ingrid Ulleriks; Randi Opheim; Elin Børøsund; Silje Havrevold Henni (Inspira)
Bakgrunn: Tidligere forskning viser at selv om pasienter får mye informasjon vedrørende anestesi i forbindelse med et kirurgisk inngrep, har ikke pasientenes erfaringer og ønsker blitt tatt hensyn til ved utveksling av informasjon. Forskning indikerer også et behov for mer kunnskap om pasientenes erfaringer med utveksling av informasjon mellom helsepersonell og pasient.