Ressenya de Carles Riba i Joan Maragall, o la moral de la paraula, de Jaume Medina (Llengua Nacional, Cornellà, 2011, 265 pàgines) - Ramon Torné i Teixidó (Ítaca)
Ressenya de: Carles Riba i Joan Maragall, o la moral de la paraula, de Jaume Medina (Llengua Nacional, Cornellà, 2011, 265 pàgines).