بررسی کارایی پودر هسته خرما در جذب کادمیوم از محلول‌های آبی : تعیین ایزوترم وسینتیک جذب - Afshin Takdastan; Nematollah Jaafarzadeh; Mehrnoosh Abtahi; Foruogh Alighasemi (بهداشت در عرصه)
زمینه  و اهداف: یکی از بزرگترین مشکلات دنیای امروز، کمبود آب وآلودگی منابع آب محیط زیست به فلزات سنگین است. این مطالعه با هدف بررسی میزان حذف یونهای کادمیوم توسط پودر هسته خرما از محلول آبی انجام گردید.