Mücahit, Mustafa (2021). Ailede Mahremiyet Eğitimi. Ankara: Sonçağ Akademi, 181 s. - Saadet İder (Türkiye Din Eğitimi Araştırmaları Dergisi)
Ailede Mahremiyet Eğitimi isimli çalışma, Mustafa Mücahit tarafından kaleme alınmış ve 2021 yılında basılmıştır. Eser, giriş ve sonuç dışında iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde mahremiyetin tanımı, önemi, kaynağı, çeşitleri ve mahremiyeti ihlal eden durumlara yer verilmektedir. İkinci bölümde ise ailede sunulan mahremiyet eğitiminin kapsamı ve ilkeleri yer bulmaktadır. Mahremiyet eğitimi konusundaki basılı ilk bilimsel çalışma olması sebebiyle, eserin literatüre katkı sağladığına inanılmaktadır.