Творчий рух «Мистецтва і ремесла» та його вклад в розвиток дизайну - Олена Павлівна Олійник; Аліна Сергіївна Климчук (теорія та практика дизайну)
В статті розглянуто засади руху мистецтва та ремесл. Наразі зросла зацікавленість до покоління дизайнерів напряму «Art & Crafts», пошук нових, сучасних інтерпретацій художніх ідей минулого, що потребують глибинного розуміння їхнього первісного значення. В статті наведено приклади робіт того часу, показано їх використання в інтер’єрі.