Оптимізація етапного хірургічного лікування поранених на основі метричної класифікації дефектів м’яких тканин - Ya. L. Zarutskii; І. B. Plis; S. О. Коrol; А. О. Коmpaniiets (Клінічна хірургія)
Реферат. У структурі сучасної бойової хірургічної травми поранення тільки м’яких тканин становить 68%, тому важливим є визначення хірургічної тактики лікування на етапах медичної евакуації для швидкого повернення поранених у стрій.