Anna Filipczak-Kocur, Skarbowość Rzeczypospolitej 1587-1648. Projekty - ustawy - realizacja, 2006 - Tadeusz Szulc (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Anna Filipczak-Kocur, Skarbowość Rzeczypospolitej 1587-1648. Projekty ‒ ustawy ‒ realizacja, Warszawa 2006.