Iz hrvatske onomastičke terminologije – imenska i/ili antroponimijska formula - Anđela Frančić: (Folia Onomastica Croatica)
U radu se tematiziraju termini imenska formula i antroponimijska formula. Pokazuje se da nije riječ o sinonimnim terminima, nego o terminima u hiperonimsko-hiponimskome odnosu. Predlažu se definicije obaju termina s jasno izraženom različitošću pojmova na koje se odnose, čime se nastoji pridonijeti usustavljenosti hrvatske onomastičke terminologije. Ističe se i potreba njezina promatranja u suodnosu s onomastičkom terminologijom ostalih slavenskih jezika.