پوشش نانوذرات آلومينا با پلي آنيلين جهت حذف يون آهن از محلول آبی - hossein Hajizadeh; Mansour Taheri Anaraki; Zahra Arab Aboosadi (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: با توجه به بحران آب، جلوگيری از آلوده شدن منابع آب بسيار اهميت دارد. يکي از عوامل آلوده کننده آب، فلزات سنگين است که مقادير بيش از حد آن باعث ايجاد بيماری‌های مختلف مي‌شود. اين مقاله جذب يون آهن از محلول آبي توسط نانوذرات آلومينای پوشش داده شده با پلی‌آنيلين را شرح مي‌دهد.